Mini Cursus bijen

In Nederland leven 359 soorten bijen. De bekende honingbijen natuurlijk, maar ook ‘wilde bestuivers’ als hommels en andere wilde bijen. Je denkt er misschien niet over na, maar we hebben al deze bijensoorten hard nodig voor ons eigen eten. Ze zijn heel belangrijk als bestuivers van groenten en fruit, juist ook de wilde bijen. Je kan je voorstellen dat het in Regio Rivierenland, het centrum van de fruitteelt, dus extra belangrijk is.

Wist jij dat jouw tuin ook heel belangrijk is voor een blije bij? En, dat hoeft ook niet eens heel ingewikkeld te zijn! In de aankomende maanden zullen wij jullie meenemen in ‘De tuinreis van een Gonzend Rivierenland’ via een mini cursus. Gewoon, via de mail! Zo krijg je elke 2 à 3 weken een mail met wat je in die weken kan doen voor een mooie en gezonde tuin voor de bij.

We zullen je snel laten weten hoe je je kunt aanmelden. Houd hiervoor onze sociale media in de gaten! Wil je er zeker van zijn dat je geen e-mails mist? Stuur dan alvast een e-mail naar gonzend@defruitmotor.nl om je aan te melden.”

Datum

22 maart 2023 - 29 juni 2023
Expired!

Tijd

11:00 - 18:00